tjänster 

 

 


 

Badrum

Vi är vana vid att utforma allt ifrån avancerade hemmaspan till funktionella badrum.
Om det finns en golvbrunn i rummet klassas rummet som ett våtutrymme. Vi är certifierade att utföra arbeten enligt GVK:s branschregler för väggbeklädnader och golvbeläggningar i våtutrymmen.
De elektriker vi samarbetar med är specialiserade på eldragning i våtutrymmen likväl som våra VVS partners erbjuder dig de säkraste och bästa lösningarna i enlighet med branschens alla regler.

 

GOlvinstallationer

Vi utför installationer av mattor och golv i hemmets alla utrymmen som exempelvis vardagsrum, sovrum, kök, hall, våtutrymmen och trappor. Vi installerar trägolv, laminat, linoleum, vinyl och textilmattor.

 


golvslipninng

Vi ser till att ditt golv består ytterligare många år. Vi hjälper dig med golvslipning oavsett om det handlar om att slipa parkettgolv i hemmet eller för kommersiella ytor. 

Golventreprenader

Man letar sannolikt efter ett golv som gör att lokalerna skiljer sig från mängden, och ofta behöver man en lösning som fungerar i hela byggnaden.Ditt golv utgör själva grunden till fastigheten. Det har både praktisk och estetisk betydelse, se därför till att vara noggrann i dina avvägningar när det kommer till materiella och designmässiga urval för ditt golv. Vi på Mälar Golv kan hjälpa dig med hela processen, från urval till golventreprenad.-
Vid renovering av kommersiella fastigheter behövs riktigt bra golv.